tiistaina, maaliskuuta 17, 2009

"Pieni" tauko

No niin, tässä nyt tuntuu menevän ikä ja terveys, joten ilmoitan ihan virallisesti että tässä on nyt pieni tauko. Sen lienette jo havainneet kyllä muutenkin ;) Tarkoitus on saattaa tarina jotenkin tyylikkääseen päätökseen, mutta oikean elämän hillitön kiire ja väsymys tuottaa sen, että en kerta kaikkiaan jaksa panostaa tähän nyt niin paljon kuin mitä haluaisin, enkä haluaisi julkaista huonoa tai keskentekoista. Kärsivällisyyttä siis toivon niille jotka jaksavat odottaa, ja niille jotka eivät, terve ja kiitos kaloista. :)

60 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

SELVÄ! Niinkuin kummeli-ukot sanoisivat :----P

Anonyymi kirjoitti...

Linnunradanliftari rulez, mutta minusta et pääse kulumallakaan. Hähää! Eli odotan uutta osaa vaikka maailman tappiin, joka ilmeisesti oli jo.

Anonyymi kirjoitti...

Tääkö se uus osa on? Vähänkö hyvä...

Anonyymi kirjoitti...

Tässä uudessa jaksossa ei ollu kyllä paljon kuvia ja millon se ovi aukee?

Anonyymi kirjoitti...

Voe tsiisus mitä koomikkoja on päässyt vauhtiin parissa ylemmässä kommentissa. :D Mie jaksan odottaa. :)

Hei ihan randomuteluna, onko Tavastien kartano saanut jonkinlaista inspiraatiota ulkoiseen olemukseensa Kansallismuseota vastapäätä olevasta Hakasalmen huvilasta? Ja liittyyköhän Djupsjöbackojen nimi Sibelius-Akatemian rehtoriin? Muusikkoperhe kuitenkin kyseessä. :D Ah kuinka minä rakastan pohtia yksityiskohtia. ^^

Anonyymi kirjoitti...

Tässä seison, enkä muuta voi :)

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen jakso, vaikka tauosta en pitänytkään. Tänne on sitäpaitsi ehtinyt tulla vaikka kuinka paljon kommentteja, niitä on pidempi pätkä kuin koko tarinaa! Uutta (ja hieman pidempää) jaksoa odotellen: Natalia

Anonyymi kirjoitti...

Kaikilla joku ongelma sanoo tätä "jaksoks" ilmotusta että pidetään tauko ??

Anonyymi kirjoitti...

vi vänta : )

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä jakso mutta ehkä voisko olla vähän pitempi tai ehkä ees yks kuva?

Anonyymi kirjoitti...

Ja mähän odotan, vaikka kuinka et haluaisi :D Hyvää kannattaa odottaa :--P

Anonyymi kirjoitti...

No voihan. Tätä odottaa aina eniten. Voiskohan kiltti Annikainen kuitenkin linkittää sivuni? Ei ole simssilliset. Osoite olisi luzi.vuodatus.net Kiitos jo etukäteen!

Annikainen kirjoitti...

*voi saakutarallaa, kirjoitukseni hävisi*

Pahoittelen lyhyttä "jaksoa", mutta jos näkisitte aikatauluni, (toivottavasti) ymmärtäisitte kyllä, miksi juuri nyt en vaan kerta kaikkiaan ehdi ladata, lavastaa ja säätää. Ella, oikein ja oikein ;) Hakasalmen huvilasta menen joka aamu koulumatkalla ohi, ja jälkimmäinen on mun rehtori. Se on hieno nimi! :D

Anonyymi kirjoitti...

Monesko sukupolvi siis nyt on menossa? :o kymmeneskö?

Anonyymi kirjoitti...

Ah, ihanaa että ilmoitit, olen nimittäin ollut jo huolissani, oletko enää elossa lainkaan ^^ Luin joulukuussa kaikki osat putkeen ja siitä lähtien olen käynyt vilkaisemassa, en vaan ole saanut aikaiseksi kommenttia rustailla. Mikäs tässä enää odotellessa kun sain rauhan epätietoisuudelleni. Otahan rauhassa.

Tämä tarina sai minut tajuamaan, mitä kaikkea voi yhteenkin simelämää kehittää, jos vähän jaksaa käyttää mielikuvitusta. Puhumattakaan kokonaiseen sukuun. Tykkään :)

Anonyymi kirjoitti...

Tee se uusi osa silloin kun kerkeet. Tämähän sinä teet vapaa ehtoisesti. Minä odotan sitä uutta osaa niin pitkään kun tarvii.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä legacy on niin mahtava, että odotan seuraavaa jaksoa vaikka kuinka kauan.

Ulkoinen pilvi kirjoitti...

Ööööh...oon kyllä oottanut uutta osaa mutta en ihan tällästä...
Kyllä mä jaksan oottaa!

kristallilasi kirjoitti...

Mitenkäs se sanonta menikään... Hyvää kannattaa odottaa tai jotain sinne päin =)

Mä odottelen vaikka pari vuosisataa ihan mielelläni =) Sen verran hyvää raapustusta ollut. Ajankuluks vois lukasta kaikki vanhatkin osat taas läpi =)

Anonyymi kirjoitti...

MONESKO SUKUPOLVI NYT ON MENOSSA? Kymmeneskö?
Anteeksi capsi, mut ku kukaan ei varmana huomannut aikasempaa viestiäni..

Ella kirjoitti...

Kuudes. Sen olisit saanut selville jos olisit kahtellut vähän vanhoja osia. :> Sukupuu:

http://legacytavast.blogspot.com/2008/02/sukupuu-vol-2.html

IIIHHHQQQQ kirjoitti...

IIIIIHQQQQQQQQ

Anonyymi kirjoitti...

Hei,

miten teinin saa raskaaksi simssissä? eihän se voi olla mahdollista...?

Giggi kirjoitti...

Äskeiselle anonyymille: teinin saa raskaaksi teiniraskaushackilla jonka voi ladata http://www.simbology.com/mods/index.php?dir=inteen/inteenimater/&sort=date&order=desc tuosta linkistä. Ja sitten kysymyksiä Annikaiselle: 1. Sitä annie modular sofaa niin en löytäny modista... pystytkö panemaan linkin?
2. Kuinka kauan tauko kestää, siis suurinpiirtein, puoli vuotta, kuukaus?

Anonyymi kirjoitti...

Olen lukenut ja aion vastaisuudessakin lukea, mitä Tavasteille pääsee tapahtumaan. :)

Ihana Legacy Challenge! kirjoitti...

Äl cee Tee aa vee aa äs tee!

Kyllä mä jaksan oottaa vaikka maailman tappiin asti uutta osaa.!

Oonuli kirjoitti...

Tuskin maltan oottaa! Sääli et haluut tän päätökseen mut kyl mie ymmärrän. Oot jo aika kauan tätä järkänny. Ite en ois jaksanu :D Yleensä kyllästyn simeihin parin viikon aikana...

Jaksan odottaa!

Giggi kirjoitti...

Tuo mun edellinen viesti tais olla vähän epäselvä... Siis siitä sohvasta. Siis juttu oli tämä: kun selailin noita jaksoja niin extrassa suurtammelan uusi ilme silmiin pisti ihanat huonekalut. Selailin kommia jos siellä joku olisi kysynyt niitä, ja kuinka ollakkaan, joku oli kysynyt sohvasta ja Annikainen kertoi sen olevan Annie modular sofa joka löytyy modista hakusanalla. Mutta minä kun olen niin kamalan huono selaamaan siellä (siis modissa) niin en löytänyt sitten millään, joten toivoisin siksi suoraa linkkiä... Toivottavasti edes joku tajusi.

Anonyymi kirjoitti...

Hetkinen... Aiotko siis jättää tämän kesken? Lopettaa tähän sukupolveen?

Anonyymi kirjoitti...

Oon lukenu nyt vasta kaikki Tavastit läpi ja tykkään tosi paljon. Tavastit innosti mut tekemään omaa Lc:tä ja ehkäpä se jossain vaiheessa julkaistaankin :)
Uutta jaksoa odotellessa!
-Marikita82-

Anonyymi kirjoitti...

Toosi hyvä lc =)Joka päivä tuun kattomaan onko tullut jatkoa noh 2 kuukautta on jo menny tästä, mutta ei se maailmaa kaada =)Kyllä sitä kärsivällisyyttä löytyy multa ainakin vähän^^ Hiljaa hyvää tulee..... ainakin useimmiten

Anonyymi kirjoitti...

Älyttömän hyvä!!! Olen ihan rakastunut tähän! :)) Toivottavasti jaksat viedä tämän loppuun. Tsemppiä!

Velkoja kirjoitti...

Neljä kuukautta viime jaksosta...yleensä niitä tulee yksi per kuukausi elikkäs oletkin meille neljä jaksoa velkaa ;)

Giggi kirjoitti...

Annikaineen? Ethän aijo jättää meitä kokonaan? Et ole käynyt kattomassa kommiakaan piiitkään aikaan...

Isosisko kirjoitti...

Oi että minusta tuli isosisko! Isä soitti just että äitipuoli sai poikavauvan! (hihhei)

Anonyymi kirjoitti...

Hmm... Et oo kirjottanu 4 kuukauteen... KUOLEN!!!


Tää on vaan niin hyvä :DD

joten pliis älä tapat fanejasi?<3

Anonyymi kirjoitti...

Oikestaan 5 kuukauteen siis osasta, tosta 2...mutta ei kai se ole niin tarkkaa.Joo sitä jatkoa tässä hiukan odotellaan mutta jos kertakaikkiaan on kiireitä ja muutakin elämää ku sims,nii ei kai sitte sille mitää.... p.s.rakastan tätä tarinaa (niinkuin varmaan moni muukin näytön toisella puolella..-_-)^^ -Pumpuli-

Annikainen kirjoitti...

Aika huikeeta että jaksatte vieläkin kirjoitella :) Tarkoitus ei ollut ehkä pitää aivan näin pitkää taukoa, mutta niin vaan kävi. Tässä nyt on ollut kaikkea tosi mukavaa, kuten ero ja muuta "pientä", mutta nyt mulla on pari viikkoa vapaata.

Kyllä, aion lopettaa tähän sukupolveen, ainakin tarinan kirjoittamisen. Tää kokonaisuus on räjähtänyt käsiin siinä määrin, että mulla ei enää riitä aika sen jatkamiseen tässä mittakaavassa, ja musta on parempi lopettaa tyylikkäästi kuin jatkaa niin, ettei koskaan poistuta esim. Suur-Tammelasta mihinkään... Voi kuitenkin olla, että aloitan uuden tarinan, ideoita kyllä riittää :)

Ja jos niin käy, Tavastit saattavat vilahdella kuvioissa siellä päin :)

No, voin tunnustaa että nyt on peli auki ja lavastaminen menossa. Toivottavasti tästä tällä kertaa tuleekin jotakin - ensimmäinen kerta ihan oikeasti joulun jälkeen, kun mulla ei ole MITÄÄN muita velvollisuuksia, tunnevoltteja tai muuta kamalaa. Hämmästys.

Annikainen kirjoitti...

Ai niin siitä annie modular sohvasta...

Täällä.

Modi on myös täynnä uudelleenvärjäyksiä siihen. Sohva tarvitsee ingen hackin, joka löytyy kun luet sitä sohvan esittelytekstiä. :) Eipä muuta. :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi tarina ja tarina vaan lc (tuntuu siltä ku tää olis tarina=)siis mun edellisestä viestistä tää tarina juttu)Siis asiaan okei olisi tosi hienoo jos alotat uuden=]Lahjoja ainakin riittää!Upeaa päätösosa sitten ilmeisesti on ´´työn´´ alla=DSitten ei tartte meidän ruikutuksia lukea (Sori^^)Sayonara!-Pumpuli-

APVA!!! kirjoitti...

Et kai sinä lopettanut tätä? (glungs) APVA!!!!

Annikainen kirjoitti...

Käykö täällä oikeasti ihmisiä näin tiiviisti katsomassa? :o En lopeta tähän, vaan lopetan sitten kun saan nuo langat kerittyä. Kohta nähdään meneekö siihen yksi vai kaksi jaksoa. Tiedän että joku siitä harmistuu, mutta ei mahda mitään. Kesällä en pääse lainkaan koneelle ja syksyllä mulla alkaa sellainen koulutus, että nykyiset aikataulut ovat lastenleikkiä sen rinnalla... *glunks*

Mutta takaisin kuvaamaan. ->

TomppaJr kirjoitti...

L-loppuuko Tavastit kahden jakson päästä..? Eih...... Kai aloitat uudessa elämäntilanteessasi sitten kun kaikki on okei, uuden tarinan?

:'(

Anonyymi kirjoitti...

Harmi että Tavastit loppuvat muutaman osan päästä :( Mutta toisaalta on hienoa että jaksat viedä tarinan kunnialla päätökseen :) Odottelen tosi innoissani tulevaa osaa ja jaksamisia Annikaiselle!

Pösöpossu

yhyy kirjoitti...

Yhyyyy

Giggi kirjoitti...

Oii, kiitos Annikainen sohvalinkistä! Ja erityisesti siitä huomautuksesta hackiin, en olisi itse huomannut! Ihanaa kun sentään sinä aiot viedä tämän päätökseen, monet kun vaan sanoo: "nyt loppu" ja jättää lukijat oman onnensa nojaan. Tavastit on ollu niin hyvää luettavaa! Kiva kun saatat aloittaa jonkun toisenkin tarinan, aion seurata sitä yhtä tiiviisti kuin tätä!

Ella kirjoitti...

Mukavaa että ilmoittelit olemassaolostasi. :D Ymmärrän hyvin että haluat päättää legacyn tähän sukupolveen, kuitenkin oot tehny tätä niin kauan.

Jjep. Odottelemme kärsivällisesti. :3

Anonyymi kirjoitti...

Voi mälsä.. Kävin just muutaman viikon tauon jälkeen katsomassa, onkos uutta osaa tullut tuon viestin jälkeen, mutta ei ollut. Sitten vielä lukaisin nuo kaikki kommentit ja.. ÄLÄ LOPETA KAHDEN JAKSON JÄLKEEN HEI! Ei me kestettäis sitä ;( Mut kyl me sit ymmärretää, jos et millään kerkeä.. Kyllähän opiskelut sun muut menee Legacyn edelle.. Kai.

omppa kirjoitti...

Voi Hitto :o :o Tulin ihan tavallisesti katsomaan että onko uusi osa tullut, mutta luinkin näitä kommenteja ja on näköjään niin että lopetat tähän sukupolveen :( Voi vitsit!
Silloin noin vuosi sitten olin todellinen Sims-hullu ja minusta oli aivan mahtavaa katsoa ja kommentoida tähän tarinaan, koska tämä tarina tuntui ihanalta :)

Ymmärrän kyllä jos joudut lopettamaan, mutta jään kyllä kaipaamaan tätä ;( Eipä voi mitään ja voinhan mie lukee noita entisii jaksoja, ne on kivoja ;D

Pitää kyllä itsekkin myöntää että en ole paljoa jaksanut simsiä pelaamaan. Ensiksi oli Joulu, enkä kertakaikkiaan jaksanut väsätä silloin uutta osaa. Sitten oli Kanarialle meno tammikuussa ja loman jälkeen en ollut koneella kai 2 viikkoon, koska ei huvittanut. Sittenpä oli taas koulu joka vie aikani täysin.
Tässä kohta onneksi alkaa kesä eikä ole koulua, mutta ensi vuonna entistä pahempi lukion 2 luokka D:

Eipä mulla muuta, ja muistakin jatkaa tätä vielä se pari osaa :)
Muuten, nyt kysyn sinulta: Missä maissa sie oot käyny? Mua kiinnostaa, että missä maissa muut on käyny :) Hei hei ja hyvää kesää!! :D

- Omppa

Lelluth kirjoitti...

Voi että mä jään kaipaamaan tätä LC:tä! Tää on ollut yksinkertaisesti paras legacy mitä oon ikinä lukenu. Kai sä silti säästät tämän, jos vaikka joskus tekeekin mieli taas jatkaa..? :--D Mutta joka tapuksessa, kiitos ihanasta LC:stä ja aurinkoista kesää! :)

mönkiäinen kirjoitti...

Voi kökkö, tavastit loppuu :'( Onneksi olet sentään reilu ja kerrot tämän sukupolven tarinan loppuun, etkä jätä mitään kesken. Iso kiitos siitä :)

Jos aloitat uuden legacyn, mistä päin mahtaisi mahdollisesti linkki löytyä? Täältä? Vai radolasta? Ilmoitathan jossain?

Kiitos todella mahtavista lukuelämyksistä, kirjoitat ihan mielettömän hyvin :)

yukl kirjoitti...

Huh huh onneksi jatkat pari osaa eihän tuon kohdan kanssa voi vielä lopettaa

Giggi kirjoitti...

Mulla on täydellinen pähkähullu, ihana idea, johon ehkä suostut... Nimittäin kun olet lopettanut tänne kirjoittamisen niin voisit pistää Tavastien perheen ja talon johonkin ladattavaksi, sitten jokainen sais ihanasti pelata niillä, ja jatkaa tarinaasi! No tää onkin aika hullu idea ja ymmärrän jos et suostu, mut, mut, oishan se hauskaa saada pelata tavasteilla! Ja muuten ei sun tarviis varmaan laittaa muuta kun vähätammela, jos panis kaikki niin huhhuh! Noo voit miettiä asiaa :)

Siru kirjoitti...

Itekkin oon ajatellu ehottaa tota samaa, mut laittaisitko ees Suur-Tammelan rakennus ohjeet.

Giggi kirjoitti...

Pieni epämääräinen kysymys:mistä olet ladannut Adan hiukset, noi ihanan pörröiset?
Ja jos tätä on jo kysytty niin turha syyttää mua, olen käyttänyt reilu tunnin vanhojen kommien lukemiseen ja sitten kyllästyin...

Anonyymi kirjoitti...

Snif! Harmittaa silti että sä lopetat tän tarinan, vaikka mä kyllä ymmärrän että tää on paisunu vähän liian raskaaks jo... Vaan tavastien lukeminen palauttaa aina simsin peluu innon. Annikainen, sun kirjotustyyli on aivan omaa laatuansa, loistava. Aiotko myöhemmin aloittaa jonkun toisen simstarinan? Odotan sitä suurella innolla!:D
T: Simshullu/Melanie

Oonuli kirjoitti...

Hetkonen! Selasin kommentteja ja pisti silmään se et tää on kuudes sukupolvi. Tuntuu et tää ois jo kaheskymmenes! :D

TomppaJr kirjoitti...

Oih, nyt Tompalta tuli ihana idea mieleen! Jos pitäisit radolassa kisan "Jatka Tavasteja" ja tunkisit nämä simit ladattavaksi ja sitten katsotaan miten ihmiset ovat saaneet juonenkäänteitä tehtyä :D Jos vaikka sinäkin saisit inspistä :P

ps. Tarinani muuten loppui (Timppalaakson sekoilu)

Unknown kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Nyyhky... Ei tämä voi tähän loppua... Elämällä ei ole enää tarkoitusta! No ei. =)
Ymmärrän kyllä jos lopetat, mutta silti itkettää... Aina kun tätä luki niin sen jälkeen piti pelata vähän simssiä. Voi, voi... No odotetaan sentään sitä yhtä tai kahta jaksoa. =) Toivon, että voisit jatkaa tätä ehkä hieman lyhyemmillä jaksoilla, jos siinä jäisi enemmän vapaa-aikaa. Kiitos kuitenkin näistä jaksoista. =)