torstaina, maaliskuuta 22, 2007

Ekstra: Sukupuu


Tässäpä Tavastin sukupuu tähän asti. Kuten huomaatte, aika kuluu TOSI hitaasti :D Pahoittelen surkeaa grafiikkaa, en ole oikein mikään kuvankäsittelyvelho... Sitäpaitsi en muista kaikkien puolisoiden sukunimiä... :P

Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla.

5 kommenttia:

i.f. kirjoitti...

Tuohan on tosi selkeä sukupuu, pitäisiköhän minunkin mennä värkkäämään uutta, kun mulla on niin kehno...
Miten osasit laitaa noin, että klikkaamalla saa suuremman?

Annikainen kirjoitti...

Ööö, ainakaan täällä blogspotissa ei tarvitse laittaa erikseen, vaan se tekee sen automaattisesti. Siis kaikki muutkin kuvat tässä blogissa toimii niin :) Kätevää :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitoksia ihan ältttömästi tästä sukupuusta. olen rakastunut tähän legacyyn. linkitystä. linkitän sut nyt.

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos sukupuusta, jopas tuo mieleen taas näitän asioita että olihan nuo kolme pientä poikaakin (Vendelan ja Pasin lapsia) enpäs niitä muistanutkaan oikein.

Anteeksi että kiinnitän näihin ulkonäköihin niin paljon huomiota ja kommentoin niistä mutta pakko sanoa että Vilhelmina on kyllä kaunis tuossa kuvassaan.

Charlottelta eniten lapsia taisi tullakkin, kun monta kertaa yritti sitä tyttöä saada ja kyllähän se tyttökin sieltä tuli neljän pojan jälkeen :D Mutta se kannatti, suku saa jatkoa , Charlotten kuoltuansakkin, kiitos kauniin Madeleinen (: (jaksna tolkuttaa siitä, muttakun se on niin kaunis) Ja sen hiukset <3 Mistä oikeen edelleenki lataat noita kaikkia ihania hiuksia?

Toisin kun Charlottella, Vilhelminalla oli kaikista eniten kumppaneita :D Muilla taisikin olla vaan yksi mutta ei Vilhelminalla :D Päätyi sitten lopulta naiseen.. :D

Anonyymi kirjoitti...

Aiotko laajentaa tätä kun suku kasvaa?

Uudi